Home / Despre Grup / Evenimente

Events

Inovație și trenduri globale în industria alimentară

Tendinţele reprezintă o sursă de inspiraţie pentru inovaţii şi o provocare pentru dezvoltarea de produse noi. Natural, clean label, premium, healthy, wellness, modern, convenience, tradițional, etic, sunt tendințe cheie în industria alimentară, care pot influența succesul produsului.

De aceea studiem inovațiile, piața și tendințele globale, venim cu idei și soluții adaptate tendințelor de pe piața locală și creem concepte orientate spre succes. Amfiteatrul nostru, cu peste 100 de locuri, constituie un centru de întâlnire pentru industria alimentară, unde prezentăm inovaţii, tendinţe, produse noi și tehnici moderne de producție

Galerie foto

URMĂTORUL EVENIMENT: Prezentare de produs și idei inovatoare

Am adunat componentele care conferă înghețatei cele mai importante caracteristici într-un pachet complet pentru producătorii de înghețată.

Premium, clasic, sorbet sau mousse? Un gust nou sau un produs cu o textură diferită? O gamă de produse inovatoare, cu preparate de fructe înglobate în înghețată, sau poate o gamă de produse dietetice sau funcționale? Nici o problemă! Găsim împreună cele mai potrivite soluții adaptate pentru piața dorită sau pentru tehnologia existentă. Experții noștri sunt pregătiți să creeze și să dezvolte produse, de la idee până la vitrină: studiem piața și tendințele, venim cu idei și soluții, pregătim mostre de înghețată pe instalația noastră pilot, organizăm seminarii și sesiuni de degustări, oferim asistență pentru implementarea rețetelor pe linia de producție, muncim cot la cot cu tine pentru pentru succesul produsului.