Home / Despre Grup

Despre Grup

Cine suntem

De peste 25 de ani suntem unul dintre cei mai importanți furnizori de arome, esenţe, extracte și ingrediente de gust pentru industria alimentară din România și din alte 30 de țări.

Povestea noastră

Am început dorindu-ne să fim cei mai buni și am ajuns să fim cei mai buni. Astăzi avem aproape 300 de angajați și, împreună cu clienții și partenerii noștri, creștem în continuare organic, iar creșterea noastră contribuie și la creșterea pieței de profil din România.

Inovație

Activăm într-un domeniu în care pentru a fi cel mai bun trebuie să inovezi în permanență. Din acest motiv am creat Centrul de Competență, de la Sibiu, în cdrul căruia activează specialiști în industrie alimentară, tehnologi, ingineri și cercetători.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este un criteriu important de funcționare al companiei noastre. Prin soluțiile dezvoltate am reușit să obținem un echilibru între factorii economici și cei ecologici, să ne arătăm grijă față de angajați, clienți și colaboratori, dar și față de comunitatea în care activăm sau față de mediul înconjurător.

Noi

Echipa de management

Adrian Cioca

Director General

Paul Cioca

Director Executiv

Razvan Teaca

Director Economic

Nicolae Voic

Director Vanzari

Lucian Groza

Media

Apariții în presă